Daca sunteti proprietarul acestei unitati, intrati in cont pentru activarea unitatii pe portal.
Hotel Volo Bucuresti,Bucuresti

Adresa : CONT INACTIV
Telefon fix CONT INACTIV
Telefon mobil CONT INACTIV
email: CONT INACTIV
Website: CONT INACTIV

 
Prezentare - Descriere locatie: În centrul Bucureştiului găsiţi, în afara reperelor istorice, a instituţiilor de cultură sau a zonelor de relaxare, multiple facilităţile pe care le presupune noul boutique hotel, însoţite de o notă de originalitate, toate pentru a oferi servicii cât mai apropiate de personalitatea fiecărui vizitator. Modernizat la inceputul acestui an, Volo Hotel se afla la cateva minute de mers pe jos de Centru Vechi al Bucurestiului, de Parcul Cismigiu si Palatul Parlamentului. Experienţa unui sejur la Volo hotel înseamnă descoperirea particularităţilor de stil ale camerelor modern utilate, atenţia la detalii şi sublinierea pasiunii pentru frumos găsite în decoraţiuni sau alegerea culorilor, toate într-o atmosferă caldă şi intimă.
Arhitectura camerelor a fost astfel gândită pentru a îmbina spaţiul de odihnă cu cel de afaceri sau relaxare, si de ce nu, cu un spatiu de joaca daca ne viziteaza o familie insotita de copii, existând şi camere care comunică între ele. Astfel, fiecare dintre acestea este comparabilă cu un mic apartament.Clienţii beneficiaza de un spaţiu suplimentar, un loc perfect pentru lectura unei cărţi bune, urmărirea emisiunilor TV. Cele mai multe spaţii de cazare au balcon propriu cu vedere către Parcul Izvor şi Casa Poporului, peste canalul râului Dâmboviţa.

Facilitati unitate cazare

Piscina
Loc de joaca
Sauna
Gratar
Aer conditionat
Bar
Restaurant
Bucatarie
Room service
Internet contra-cost
Internet gratuit
Parcare proprie
Sala de mese
Programe turistice
Teren de sport
Jacuzzi
Cablu TV
Telefon
Frigider
Inchiriere articole sportive
Foisor / Terasa
Sala de conferinte
Incalzire centrala
Babysitting
Magazin
Masaj
Coafor/Frizerie
Spalatorie
Preturi Cazare

Camera Single 250.00 LEI


Camera Double
270.00 LEI


Apartament
420.00 LEI

Oferte SpecialeVa mai recomandam in judetul Bucuresti


© 2008-2014 cazareonline.eu   |home|contact


Cazare Romania | Cazare Hoteluri |Cazare Pensiuni | Cazare Vile | Cazare Cabane | Cazare in Regim Hotelier | Rezervari online

Oferim 5000 Backlinks pentru siteul tau