Daca sunteti proprietarul acestei unitati, intrati in cont pentru activarea unitatii pe portal.
Cabana Zugreni Suceava,Vatra Dornei

Adresa : CONT INACTIV
Telefon fix CONT INACTIV
Telefon mobil CONT INACTIV
email: CONT INACTIV
Website: CONT INACTIV

 
Prezentare - Descriere locatie: Cabana Zugreni este amplasata pe valea Bistritei Aurii, la circa 18 km distanta de municipiul Vatra Dornei, intr-un loc de un pitoresc aparte. Mai exact in comuna Dorna - Arini, in rezervatia naturala Cheile Zugreni.

Frumusetea defileului in Cheile Zugreniului sporesc farmecul acestei locatii si va vor face sa reveniti cu drag ori de cate ori veti avea drum prin frumoasele tinuturi ale Bucovinei.
Venim in intampinarea oaspetilor cu un numar de 52 de camere si 129 locuri de cazare. Oferta noastra poate sa multumeasca orice turist, calator pe frumoasele meleaguri dornene, de la familii cu copii la studenti si elevi veniti in vacanta.
Bucataria noastra este adaptata oricaror gusturi si pretentii. Meniurile noastre sunt diverse si bogate. La cerere gatim absolut orice feluri de mancare.
Oferim si locuri de campare celor care calatoresc cu cortul sau rulota, cu posibilitatea de bransare la reteaua electrica.
Pentru cei care doresc senzatie, exista in Vatra Dornei varianta inchirierii de Atv - uri. Este o activitate captivanta care presupune un pic de curaj si cunostinte (carnet de conducere) persoanelor care se suie pe cele 4 roti.
Costul inchirierii este de 80 de lei pe ora, traseele nefiind inca omologate.
Pentru inchiriere va trebui completata o declaratie pe proprie raspundere, rularea acestor vehicole in baza caracteristicilor functionale fiind posibila atat pe timpul verii cat si pe vreme de iarna.

Va asteptam!


Facilitati unitate cazare

Piscina
Loc de joaca
Sauna
Gratar
Aer conditionat
Bar
Restaurant
Bucatarie
Room service
Internet contra-cost
Internet gratuit
Parcare proprie
Sala de mese
Programe turistice
Teren de sport
Jacuzzi
Cablu TV
Telefon
Frigider
Inchiriere articole sportive
Foisor / Terasa
Sala de conferinte
Incalzire centrala
Babysitting
Magazin
Masaj
Coafor/Frizerie
Spalatorie
Preturi Cazare

Camera Single 40.00 LEI


Camera Double
80.00 LEI


Apartament
100.00 LEI

Oferte Speciale



Va mai recomandam in judetul Suceava


© 2008-2014 cazareonline.eu   |home|contact


Cazare Romania | Cazare Hoteluri |Cazare Pensiuni | Cazare Vile | Cazare Cabane | Cazare in Regim Hotelier | Rezervari online

Oferim 5000 Backlinks pentru siteul tau